Klubbrekord och snabba stafetter

Dubbelseger för 00:orna Foto Andreas Lundqvist
Foto Lotta Geiryd

Tis 16 dec
Det blev bl.a. en dubbelseger i stafetterna på Luciaspelen. Många andra fina placeringar blev det också t.ex. en dubbelseger på M300 meter genom Grigorios Kyriakoudi och Ahmed AL Ani. Flera grensegrar genom Albin Jakobsson P13 höjd och David Thid P12 som tog en dubbel i 60 meter och längd därhan även förbättrade sitt veckogamla klubbrekord med fina 5.33! Även en grenseger bland tjejerna genom Linda Eriksson på 60 meter. Många flera kanoninsatser hittar ni i resultatlistan!


Brons för terränglaget

Bronslaget: Nappe, John, Alexander och Elmar Foto:Deca Bild

Sön 14 dec
Stort grattis John Kingstedt och svenska M22-laget i terräng som idag sprang in på bronsplats. John gjorde ett bra lopp och placerar sig individuellt på 34 plats.


Klubbrekord direkt

Tis 9 dec
David Thid slog till redan i början på inomhussäsongen genom att sätta nytt tävlings-rekord och klubbrekord i längd vid helgens tävlingar i Sätra. Hans 5.10 gav segern och det blev även seger och mästerskapsrekord på 60 meter med 8,34. Bara tiondelen långsammare sprang Rebecka Östergren och satte även hon mästerskapsrekord på 60 meter.   resultat


Olle Öhman 60 år

Mån 8 dec
Vi gratulerar vår hedersmedlem nr 16,
som den 10/12 fyller jämt.
Olle var HAIS ordförande under åren 1997-2004 och som numera gör en stor insats som speaker på många av våra arrangemang.
Gå gärna in på hans egen  hemsida för att läsa mera om honom.
Grattis Olle från hela HAIS!


Grattis Kajsa och Robert!

Fre 5 dec
Vi gratulerar Kajsa Berg och Robert Engqvist till tvillingpojkarna som kom till världen under torsdagsförmiddagen. Stort grattis och lycka till! 


Andreas belönad

Fre 5 dec
Andreas Lundqvist mottog Huddinge kommuns pris för årets ideella insats för barn och ungdom 2014  med motiveringen:
Andreas Lundquist är inte enbart tränare i Huddinge AIS Friidrott utan även utbildad starter inom svensk friidrott. Gruppen han tränar består av tjejer och killar i tonåren och han tar emot ungdomar oavsett vilken bakgrund de har, vilket inte alltid är en självklarhet. Andreas lyckas med något det flesta misslyckas med, nämligen att få tonåringarna att stanna kvar och träna friidrott. Han är en person som brinner för det han gör, är alltid positiv och ställer upp när han kan. Andreas har något som få har i sin ledarstil, och som får gruppen att utvecklas och stanna kvar i sin idrott. Läs mer här.
Grattis till utmärkelsen!


Hais:are på träningsläger

Anton och Jonathan drar under Per Skoogs vakande öga. Foto: Linn Söderholm

Tor 4 dec
Bannister Training Camp arrangerades återigen av Per Skoog och drog ett stort gäng med löpare från hela landet med Anton Ledell och Jonathan Bergdahl som några av deltagarna. Fyra träningspass samt biobesök där Mocking Jay avnjöts och mycket mingel blev det under de tre dagarna utanför Göteborg.


Världsrekord på Storängsözet!

Tis 2 dec
Lördagen den 29 november hände det saker i Storängshallen.
Östen Edlund kastade 17.51 med vikten för M80. Han hade ytterligare två kast över gamla världrekordet, 17.40 och 17.39.
Resultatlista och Världsrekordblanketter utskrivna.
Lite grann i skuggan av detta satte Kalle Auvinen (M75) nytt klubbrekord för Hais med 11.48. På lördag, den 6 december kör vi Ös igen, kl 14.00 men vi utlovar inga nya rekord. /Hasse

Nyhetsarkiv
December 2014