John landslagsuttagen

Ons 26 nov
John Kingstedt blev idag uttagen att komplettera M22-laget till kommande EM i terräng som avgörs i bulgariska Samokov den 14 december.
Grattis till uttagningen!
uttagningarna


Toppen!

Ons 27 nov
Sista gemensamma Flottsbroträningen är genomförd och avslutades med pepparkakor och julmust på toppen av backen. Lite krafter fanns dock kvar som Louise visar på bilden! Inomhusträningen trappas upp för de som planerar en inomhussäsong men medel/långdistansarna får tampas med de långa backvarianterna ännu ett antal veckor framöver. Mera bilder från Flottsbro läggs upp i bildarkivet löpande!


Framgångar i Holland

Tis 26 nov
I helgen var det dags för årets upplaga av Waranderloop, ett internationellt terränglopp i Tilburg, Holland i fantastiska förhållandena med sol och 13-14 grader varmt både lördag och söndag. Huddinge var representerade i form av 3/4 av familjen Kingstedt; Anders (M55), Monica (K50) och John (U23). På lördagen lyckades Monica vinna K50-klassen på en besvärlig men rolig 5,6 Km-bana. Anders hade det kämpigt p g a skada men lyckades i alla fall ta sig i mål. På söndagen var det dags för John att springa i U23-klassen tillsammans med MS. 10 km på samma bana som på lördagen (men fler varv). Banan går i en skog med hårdpackad sand, och en del besvärliga passager med tvära svängar, en passage med lös sand, korta springbackar och tre rejäla trädstammar som man tvingas hoppa över. En inte helt enkel bana m a o. John gjorde ett av säsongens absolut främsta lopp när han slutade på 4:e plats i U23-klassen efter starka 32.00. Efter sig hade han flera löpare med avsevärt bättre person-bästa. Insatsen ger en teoretisk chans till EM-terräng-uttagning beroende på Sv Fri vilja att ta ut lag i M22 (eller inte). 


Tunnellopp på gång igen

Tor 20 nov
På lördag är det dags att inviga Norra Länken och det arrangeras ett 10 km-lopp stockholm tunnel run. Vårt 2001-team är är några av de startande deltagarna i loppet. Lycka till!


Bäst i landet - igen!

Sön 15 nov
Huddinge AIS Friidrott står återigen som den ojämförbart bästa veteranklubben i landet efter årets sammanräkning. Hela sammanställningen hittar ni på förbundets veteransida!
Grattis till ännu en topplacering!


Kajsa får stipendium

Sön 15 nov
Kajsa Berg fick årets idrottsstipendium från Salems kommun som en uppmuntran i hennes ultrasatsning. Summan uppgår till 10000:- och blir en hjälp till att komma igång med träningen igen efter hennes väntade tvillingfödsel i början på nästa år. Grattis Kajsa!


Säsongsöppning i gurkstaden

Sön 15 nov
Några av våra yngre aktiva "tjuvstartade" inomhussäsongen med att tävla i Västerås på expressbildspelen med några grensegrar som resultat. På bilden Rebecca Forsling efter en av sina delsegrar.
resultat


Tack alla för stödet på drygt 5000 kr

Lör 14 nov
Många har valt Huddinge AIS som sin favoritförening vid olika spel hos Svenska Spel som  årligen delar ut 50 miljoner kronor i projektet Gräsroten till RF-anslutna idrottsföreningar runt om i landet, pengar som i första hand ska användas till föreningarnas ungdomssatsningar. Nu väntar vi bara på dig.
VAD INNEBÄR GRÄSROTEN??
Gräsroten gäller för alla Svenska Spels spel som du registrerar med ditt Spelkort (undantaget Vegas, Poker och Bolagsspel på svenskaspel.se) oavsett om du spelar i spelbutiken, på webben eller i mobilen. Du kan välja att stödja upp till tre föreningar. För varje spelad krona får klubben  poäng.  Poängen samlas in under ett år - insamlingsperioden är 1 oktober till 30 september. Efter periodens slut fördelar Svenska Spel 50 miljoner kronor till föreningarna proportionerligt efter hur stor andel av den totalt utdelade poängsumman som föreningarna har erhållit under året.
KOSTAR INGET ATT VARA MED
Det kostar inget extra att vara med. Du spelar som vanligt och varje krona du lägger på ett spel omvandlas till 10 poäng som tilldelas din favoritförening. Du kan bidra med upp till 40 000 poäng per månad. 
ANSLUT TILL HUDDINGE AIS FRIIDROTT
Genom att ansluta ditt Spelkort till Gräsroten.
Du gör det lättast genom att gå in på på www.svenskaspel.se/grasroten eller i din butik, alt. genom att ringa till Svenska Spels kundservice på 0770-11 11 11.


Julkalender

Lör 14 nov
BingoLottos Julkalender  – 15-års jubileum I år fyller vår populära julkalender 15 år. Det firar vi med en extra vinstrik Jubileumskalender. Den består av 24 skrapluckor, med en miljonvinst varje dag, och föreningen kan tjäna 50 kr per kalender!
BingoLottos Julkalender är föreningarnas bästa förtjänstskapare. Den är väldigt vinstrik och är gjord i ett smart och behändigt skraplottsformat, vilket gör att du enkelt kan skicka med posten till vänner som en liten present.  Och i år har vi gjort den ännu bättre! Årets Jubileumskalender har en helt fantastisk vinstplan med vinster för hela 35 miljoner, där man kan vinna 1 miljon varje dag fram till jul! Man kan säga att BingoLottos Jubileumskalender är förmodligen Sveriges bästa och mest lättsålda julkalender. För vem vill inte ha 24 chanser att bli miljonär, för bara 100 kronor?! Sveriges största julkalender med 1 miljonvinst, varje dag och med vinster för 35 miljoner finns att köpa i klubbhuset och vid Första Chansen den 22-23/11.


Härligt höstpass

Anders instruerar och hans forna adept Nadja och övriga kollar intresserat på

Lör 1 nov
Flottsbroträningen rullade vidare med nytt deltagarrekord och denna gång med herr Rydén som anförare. Celebert besök av bl.a. Nadja Petersén och Ludvig Hillenfjärd som passade på att köra ett pass i det fina (?) höstregnet.

Mångsteg i mängd uppför Flottsbrobackens baksida

Nyhetsarkiv
November 2014