Helgrapport från norr till söder

Glad prispall Foto: Jessica Hermansson

Sön 31 maj
Sara Hermansson sprang på Katrineholmsspelen där hon besegrade sverigeettan på 200 meter Carolina Söderbom med tiondelen och noterade 25,3m.
Grenseger blev det även för Jonna Geiryd som vann F15-diskusen. resultat
I Falun sprang Ludvig Hillenfjärd långhäck på Bilmetrospelen och noterade 55,13. resultat
minimaran var det som vanligt ett stort HAIS-gäng med yngre löpare som sprang och vi hade 28 st som gick i mål. Resultatmässigt var det Axel Söderqvist som fick gå upp och hämta pris som femma i P9-klassen Julius Geiryd och Clara Åkerblom Biesheuvel missade precis med sina sjundeplatser. Alla resultaten hittar ni naturligtvis i resultatlistan!


Johan 8.03,77!

.Sön 31 maj
Våra löpare har varit ute och rört på sig nere i europa under senaste veckan och 3000-metersloppet i belgiska Oordegem bjöd på kanontider där Johan Hydén sänkte klubbrekordet ner till 8.03,77 i ett högklassigt lopp där Wille Leway satte nytt juniorrekord med sina 8.05,69.
I samma tävling sprang Anton Nilsson långhäcken i B-heatet på 54,82. Tre dagar tidigare sprang han ytterligare ett häcklopp i Namur på 54,88.
Tom Kling-Baptiste drog sig ner till den tyska Kurpfalz-galan i Weinheim och sprang 100 meter där han i försöken noterade 10,84 vilket ledde till C-final där han sänkte sig till 10,70 och tog hem heatsegern.
res namur   res weinheim   res oordegem


Nära final för Frida

Sön 31 maj
Frida Åkerström var nära att kvala in till finalen i de amerikanska universitetsmästerskapen ncaa men hennes 15.61 räckte inte hela vägen då det fattades 22 centimeter för att komma topp-12 och gå vidare till finalen.
resultat


Catharina och Martin vassast

Klicka för HAIS-resultaten!

Lör 30 maj
Årets upplaga av Stockholm Marathon innebar lite busväder och överlag ganska dåliga sluttider där etiopiern Yekeber Bayabel vann i sitt första marathonlopp på mediokra 2:18:22 delvis på grund av att man inte ger startpengar längre till utländska löpare. Han vann dessutom överlägset nästan tre minuter före tvåan i loppet och som trea kom svenska mästaren Fredrik Johansson in och tog SM-guldet på 2:23:05 och därmed också kan titulera sig nordisk mästare efter en sekundstrid med norrmannen Dadafo Dhaqabi Tesama. På tjejsidan totalvann Isabellah Andersson på 2.34 och blev svensk mästarinna med tio minuter tillgodo på tvåan Lena Eliasson och naturligtvis även hon nordisk mästarinna. 20 st HAIS:are kämpade sig i mål och av killarna var det Martin Florin som var vassast med sina 2.45,02 och bland tjejerna var det "naturligtvis" Catharina Sundelöf som visade högst kapacitet med sina 3.10,42 och kom in som fin fyra i K45-klassen och var retligt nära en pallplats. Klicka på bilden ovan för samtliga HAIS-resultat och n aturligtvis resultatlistan.


Seger i Triangelkampen

Segerlaget Foto: Henrik Andersson

Lör 30 maj
I onsdags så vann grupp HAIS 2005AC den andra deltävlingen i Triangelkampen på Enskede IP. Efter grensegrar i både tresteg och boll och en delad första plats i kurirstafetten så fick 15 fantastiska barn höja pokalen i skyn. Vi tränare är otroligt stolta över gängets laganda och dom fina resultaten! Till hösten ser vi fram emot deltävling tre i Täby.
/Sofia Elliot


Tre toppar i Bålsta

Ons 27 maj
Helgens kasttävling vårkastet i Bålsta resulterade i tre topplaceringar där samtliga var på tjejsidan. Eleni Larsson satte nytt tävlingsrekord med sina 64.76 och Emilia Östergren tog hem segern i F15 med samma redskap där hon noterade 49.58. Jonna Geiryd kastade diskusen 29.80 när hon tog hem F15-klassen.
resultat


Tjejerna trea med positiva besked

Tis 26 maj
Tjejlaget gjorde en gediger insats när seriematchen i division 1 avgjordes under söndagen i Eskilstuna. Det blev till slut en tredjeplats efter segrande Örebro och tvåan Tumba. Hellas får nästa år kämpa i division 2 och byter därmed plats med Tureberg som gick upp till 1:an.
Flera glädjande besked bjöds det på bl.a. kul att se Kajsa Berg tillbaka på banan och bilden illustrerar det enda klungan bakom fick se av henne, dvs. en halv kurva innan hon drog iväg för sitt eget segerlopp. Grensegrar även av Eleni Larsson, Emilia Stenström och Sara Hermansson. Kul också att se Frida Lindström göra samtliga 12 hopp i sin dubblering längd/tresteg och Hanna Bergström som klarade sin dubbel med hinder och 1500 med bravur och avdelningen vassa dubbleringar innehöll naturligtvis även Johanna Wikström som blev dagens meste poängplockare med sina två andraplatser. Bilder, resultat och kommentarer hittar ni på sm-sidan som uppdateras löpande!


Kraftmätningens kval avgjort...?

Kraftmätningslaget på Sätra Foto: Andreas Lundqvist

Tis 26 maj
Här är vårt duktiga lag som kvalade in till Kraftmätningens final senare i sommar. Resultatlistorna är under omarbetning då grenarna förväxlats och poängen inte stämmer vilket gör att vi måste avvakta utgången och är också orsaken till att vi har hållt på nyheten. Den första resultatlistan visade på HAIS-seger med det är stora fel som ska rättas till så vi återkommer senare när den rätta har kommit!


Mälaröspelen

Tis 26 maj
Ett stort gäng av våra yngre aktiva drog ut på Ekerö och deltog i Mälaröspelen. Massor av fina resultat i de 40 starterna hittar ni i resultatlistan. Grattis till fina prestationer!
Foto: Eva-Lena Hellbratt


Vi fyller år!
Sön 24 maj
Idag firar vi 60-årsdagen av HAIS "födelse". Här visar vi registreringsbeviset från Sveriges Riksidrottsförbund från 1955.
Hipp hipp hurra!


SM-FINAL!

Lör 23 maj
Det blev en hyperspännande lagmatch där det var knivskarpt om vem som skulle ta totalsegern som skulle en finalbiljett till Lag-SM i Sundsvall den 1 juli. Vi låg länge steget efter med mellan 1 och 4 poäng men så kom löpningarna och det började vända. Heatsegrar på 200, 400, 400 häck, 1500 och 5000 visade vägen jämte förstaplatsen i kula så att när 1500-metersloppet sprungits var det avgjort innan stafetten som även den resulterade i heatseger. Men det finns även andra nycklar till segern och vi minns med en rysning Henry Rebane när han efter 3 övertramp fick ett hopp avvinkat för att han gick ur gropen åt fel håll... Det rättade emellertid till sig när han satte ett säkerhetshopp som räckte till en tredjeplats. Positivt besked att Patrik Holmberg var tillbaka och gjorde två hopp innan han klev av efter att ha noterat fina 6.92 som trea. Fjärdeplatsen i hinder var en överraskning då det länge såg ut som att vi skulle behöva nolla grenen. Lite stolpe ut för Ludde Hillenfjärd som var på väg mot seger i korthäcken men fick ge sig de sista tre meterna hade i slutändan ingen betydelse för att förhindra ett avancemang. Bilder från tävlingarna finns upplagda på SM-sidan! Mera utförligt kommer där under morgondagen!


Temperaturen stiger

Fre 22 maj
Temperaturen stiger både vädermässigt och spänningsmässigt inför morgonens lag-SM kval i Eskilstuna för vårt herrlag. Örebro, Upsala, Västerås, Umeå och Göta heter motståndarna vi ska försöka besegra för att knipa den åtråvärda finalplatsen till den kommande lag-SM finalen som avgörs i Sundsvall den 1 juli. Som vanligt är det en del återbud att brottas med in i det sista och den preliminära laguppställningen på vår lag-sm sida kommer säkerligen att omarbetas betydligt när första kastet dras iväg i släggan som är dagens första HAIS-start. Lycka till och kör hårt!


Försommarkväll på Källbrink

Fre 22 maj
Torsdagens träning var på flera håll förberedande inför helgens båda lagmatcher och bedrevs i omväxlande sol och skyfallsliknande regn. Det fanns dock de som blev ännu blötare vid hinderträningens vattengrav som denna dag knappt behövde fyllas manuellt...
Killarna ska på lördag försöka kvala in till finalen i Lag-SM genom att ta hem segern mot Örebro, Upsala, Västerås, Umeå och Göta. Som alltid har vi tyvärr inte tillgång till vår starkaste uppställning där t.ex. ett tapp av Fredrick Ekholm är kännbart men det ser ändå ganska lovande ut för att vi ska kunna vara med och kriga om förstaplatsen i matchen.
Tjejerna ligger en division lägre och mönstrar en mix av våra allra bästa och juniorer. Glädjande för laget är att Eleni Larsson kommer till start efter ändrade planer och vi har även Kajsa Berg på banan samt Frida Lindström som dubblerar tresteg och längd. Även starka kort på 400 (Sara), 800 (Ewelina) och Hanna (hinder och 1500) gör att det känns som att vi ska kunna vara med och kriga ganska bra. Följ tävlingarna på våra SM-sidor för att se bilder, resultat m.m. från matcherna. Lycka till allihopa!
herrarnas sida   damernas sida


Marcus i topp på Scaniamilen

Klassegrarna Marcus Häggh och Jonas Leandersson Foto: Lennart Häggh

Tor 21 maj
Marcus Häggh gjorde att break i träningsvardagen och bytte ut veckans tusingar genom att köra 5 km-klassen på Scaniamilens tuffa bana med en vinstpokal som belöning! Första delen av loppet låg han tillsammans med en storlöpande Jonas Leandersson men när banan delade sig och Jonas försvann på 10 km-distansen blev det till att springa i täten helt själv i de tuffa avslutande backpartierna. 17.40 räckte för att kontrollera loppet in i mål till segern. Jonas vann långa banan överlägset på mycket fina 31.43. Ytterligare en juniorlöpare smög sig in i resultatlistan på långa banan där Samuel Nilsson Hagland kom in på en 17:e plats näör han sprang loppet som en skoljogg för Mälardalens Tekniska Gymnasium som ju är en ny vbariant av Scaniagymnasiet. Båda klasserna hade runt 1000 deltagare vilket ställer prestationerna på en hög nivå. Bra jobbat killar!
​resultat


Succémästerskapet gav andraplats!

Ons 20 maj
Efter sammanräkningen av SM-poängen från helgens stafett-SM konstateras att Huddinge AIS kom totaltvåa efter Spårvägen!
Vi plockade hela 14 SM-poäng jämfört med förra årets mästerskap i Kil som gav 2 poäng! Klubben ligger nu totalfemma efter första fem SM-deltävlingarna. En stor del i framgångarna ser vi på seniorsidan där vi trots en miss i korta stafetten tog hela fyra medaljer och bilden ovan från 4*400-finalen får representera inställningen hos de våra att vilja vara först. Övriga var två stycken i M22 samt två i 15-årsklasserna. Härligt jobbat allihopa! Nu blickar vi fram emot ett lag-SM kval i helgen som vi hoppas kan resultera i ett finalavancemang. Kom till Eskilstuna på lördag och heja på killarna när de ska försöka knipa finalbiljetten!
sm-sidan är nu färdigställd med text, resultat och bildspel och kommer löpande att kompletteras med videofilmer från loppen. Hittar ni länkar till filmerna så skicka in dem till webredaktionen! Vill ni se bilderna i större format går ni med fördel till bildgalleriet och kollar!


Och rätta svaret var...

Ons 20 maj
Vem är den coola killen på bilden? Det var frågan vi ställde.
Första rätta svaret inskickat till
webredaktionen
kom från Sinikka Andersson som vinner en valfri bild från de publicerade bilderna från stafett-SM utskriven!
Stort grattis och tack alla ni som skickade in svar!
Vem det var?
Micke Hermansson of course!
För er som inte vet så är han pappa till en av våra duktiga sprinttjejer Sara "sprintern" Hermansson som sprang i F17-klasserna!


Frida utsedd till bästa kvinna

Tis 19 maj
Frida Åkerström blev utsedd till tävlingarnas bästa kvinnliga senior i helgen efter att ha kommit topp-5 i samtliga tre kastgrenar och starkt bidragit till Cincinnatis tredjeplats i sammandraget!
Grymt härligt Frida och många gratulationer från HAIS:arna i gamla Svedala!
Mera om tävlingen på klubbens hemsida!


Tove vann B-tex Cup

Tis 19 maj
Tove Olsson passade på att delta i B-tex Cup i Villstad i Småland i samband med Kristi Himmelsfärdsdag , anledningen till resan var att hälsa på farmor och farfar som bor i närheten. Tove vann mångkampen i flickor 9 (60m, längd och bollkast) och passade på att testa spjut med 11 åringarna där hon fick med sig en bronsmedalj.
​resultat
/Sven Bolmblad


Frida 16.07!

Mån 18 maj
Frida Åkerström har verkligen hittat formen i slutet av den amerikanska universiterssäsongen. Igår vann hon kula på 16.07 och kastade även långt i slägga med årsbästat 54.90 i sista omgången som ledde henne upp till femteplatsen . Avslutningsvis hamnade diskusen på 46.91 som gav en tredjeplats. Poängen formligen rasade in för hennes universitet Cincinnati.
Vi hoppas på att få hem Frida till sommarens SM som kan bli en riktigt spännande historia om formen bibehålls!
resultat


Eleni 67.93!

Mån 18  maj
Eleni Larsson gjorde en kanontävling och klättrade upp som fyra genom tiderna i Sverige när hon kom trea i K22-klassen i Halle. Ribban i tävlingen sattes redan i första omgången där den suveräne Malwina Kopron öppnade med 69.47 vilket skulle visa sig bli ett segerkast. Belgiskan Charlene Woitha svarade upp med 67.93 men i den andra omgången fick Eleni till det och slog till med mäktiga 67.82 och hotade verkligen om andraplatsen men topp-3 stod sig tävlingen ut. Även ett långt kast på 66.69 i femte omgången visade att formen är stabil. Härligt jobbat Eleni och coach Jörgen! Grete Ahlberg vann F17-klassen med sina 61.54 och vi gratulerar naturligtvis även henne och coach Björn till segern!
RESULTAT   arrangörssida


Who´s that cool guy?

Sön 17 maj
Vem är den coola killen på bilden?
Första rätta svaret inskickat till
webredaktionen
vinner en valfri bild från de publicerade bilderna från stafett-SM utskriven!
Gäller ej den "drabbade" som får en bild för besväret... :-


Bilder från stafett-SM lördag

Lör 16 maj
Bilder från första dagens SM-stafetter är nu upplagda i bildarkivet!
Gå även in på SM-sidan för resultat, text och bilder!


SM-BRONS!

Johan - Thobias - Staffan - Alexander - nöjda medaljörer

Lör 16 maj
Efter en mycket spännande 800-stafett krigade killarna sig fram till ett härligt SM-brons i seniorernas 4x800 meter!
Stort grattis killar!
Läs om loppet och alla andra starter på sm-sidan där vi nu också har lagt upp lite bilder från dagens tävlingar.
För att se alla bilder  går ni in i bildgalleriet och kollar!


BRAGDMEDALJ!

Ludvig - Dennis - Anton - nöjda medaljörer

Lör 16 maj
Efter en närmast bragdartad 3x400-stafett knep M22-killarna ett härligt brons efter att ha överraskat alla på arenan med att hålla undan hela vägen för såväl Hammarby som Tureberg.
Stort grattis killar!
Läs om loppet och alla andra starter på SM-SIDAN där vi nu också har lagt upp lite bilder från dagens tävlingar.
För att se alla bilder  går ni in i bildgalleriet och kollar!


Äntligen SM-dags!

Fre 15 maj
Då är det återigen dags för ett SM och denna gång nästan på hemmaplan då årets stafett-SM avgörs i Sollentuna. Det blir spännande att se om vi kan matcha förra årets rekordskörd på 6 medaljer i värmländska Kil.
Hyperintressant naturligtvis på seniorsidan där vi har riktigt vassa lag på samtliga distanser på herrsidan men även våra ungdomsklasser ser spännande ut. Det finns ju ett antal medaljer att försvara från förra årets SM även om några konstellationer har bytt skepnad bl.a. genom att man bytt klasser bland de yngre. Vi har naturligtvis lagt upp en SM-sida där vi lägger upp alla fakta och det planeras även för ett stort bildgalleri från tävlingarna. Tag chansen att åka ut till Sollentunavallen och stötta löparna till fina insatser! till sm-sidan


Klassiker för kastarna

Fre 15 maj
Eleni Larsson åker för sista gången ner till den klassiska kasttävlingen i Halle som junior. Hon är tredjeseedad med sina 67.13 och hoppas naturligtvis på en pallplats även om det blir tufft att rubba framför allt polskan Malwina Kopron som kastat hela 71.27. Även träningskompisen Grete Ahlberg är på plats och toppar startfältet med sina 64.45 i U18-klassens slägga.Lycka till båda två!
 arrangörssida


Två nya förbundsdomare

Tor 14 maj
I april genomfördes i Stockholm 2015 års förbundsdomarutbildning och efter genomgången kurs och godkänt prov i regelkunskap har Svensk Friidrott nu 21 nya Förbundsdomare. Av dessa återfinns två HAIS:are nämligen Tomas Classon i kast och Kent Sooaru i kast!


Klubbrekordkross på Enskede!

Klubbrekord! Foto: Andreas Lundqvist

Tor 14 maj
Så har då resultatlistorna kommit från veckans UDM-stafetter och vi kan med glädje bokföra två nya klubbrekord på 4*80 meter!
F15-tjejerna (Alva von Gerber, Linda Eriksson, Kajsa Eriksson och Charlotte Andersson) kapade av en rejäl bit på förra årets rekordlopp i Kil och noterade 39,46 i finalen och P15-killarna (Timmy Karlsson, Mikael Lundqvist, William Hagman och Ahmed Bahaa) rusade in på 37,67. resultat


Aldrig för sent för friidrott

3:e generationen Foto:Mikael Ohlsson

Ons 13 maj
Christen blev i höstas övertalad av sin son och sondotter att börja träna friidrott. Han hade aldrig tidigare friidrottat men däremot brottats mycket i sin ungdom. Under vintern har han tränat tre gånger i veckan och gjorde sin riktig tävlingsdebut i helgens Veteran DM. Innan hade han endast varit med på några Storängsöz. Det stora målet framöver är nu sommarens Veteran-SM i Uddevalla. Detta innebär att det nu är 3 generationer Olsson/Forsling som tränar och tävlar för HAIS. Förutom Christen är det även sonen Mikael Olsson, M50, som också tävlade i VDM och som är lagledare för träningsgrupp 04B samt sondotter Rebecka Forsling som tävlar i F11. /Mikael Ohlsson


Kungsholmen Runt

Ons 13 maj
Kungsholmen Runt avverkades som vanligt av ett stort gäng HAIS:are på både halvmaran och mildistansen. På den senare hade Alberto Ramos och Carl Wistedt en liten uppgörelse om bäste rödgule löpare som den senare tog hem på 34.07 med Alberto 16 sekunder efter. Halvmaran togs hem av Martin Florin i den interna kampen med sina 1.18,07.   resultat


Dubbla stafettguld

Vinnande P15-laget Foto: Andreas Lundqvist

Ons 13 maj
Stafett-DM slutade med 2 vinster på 4*80 meter pojkar och flickor 15.
Bra jobb även av lag 01 i pojkklassen och lag 2 i flickklassen 8
hundradelar från pallen. Vi väntar in resultatlistorna. /Andreas Lundqvist


Dubbel av David

Ons 13 maj
Några av våra yngre aktiva var igång på danderyds ungdomsspel i helgen.
Två klassegrar resulterade tävlingen i och det var David Thid som tog en dubbel på 60 häck och 60 meter där han även slog nytt tävlingsrekord.
Tilda Feltenmark gjorde ett bra 100-meterslopp bland de äldre med sina 13,23. Flera resultat hittar ni i resultatlistan.


Mångkampsrapport

Foto: Sophie Hagman

Tis 12 maj
Söndagens tävling i Mångkamps-DM utomhus i Sätra bjöd på kallt väder och jämna poäng med spänning ända in till slutet. Det syntes inte till så många tävlande för HAIS men Ella Hagman tävlade för F 13 och det var 60 m häck, höjd, spjut, längd och 600 m som gällde. Det var spännande och väldigt jämnt mellan Ella och två tjejer från Täby. Det var även en tjej från Motala med, Johanna Wirebro, som ju inte deltog i DM men som tog hem guldet i mångkampen. För Ella blev det tre fina pers, varav ett i längd som hon också vann efter ett fint tredjehopp på 4,85 m. Inför 600 m, som var sista gren, var det oerhört jämnt. Det skilde endast sju poäng mellan Täbys Junianna Larsson som låg tvåa och Huddinges Ella Hagman som låg trea.  Med stark vilja sprang Ella in på 1,52 blankt och petade därmed ner Junianna till en tredje plats i DM, vilket alltså resulterade i ett DM-silver och 4336 poäng till Huddinge.Bronset i DM gick alltså till Täbys Junianna Larsson och guldet gick även det till Täby, till Ella Enander.
/Sophie Hagman


Funktionärshöjdare

Tis 12 maj
Dags för årets roligaste funktionärsuppdrag!
Maila bosse wallsten och anmäl ert intresse!


Otto 15.23 i årsdebuten

Sön 3 maj
I fredags gjorde Otto Kingstedt säsongsdebut på bana i samband med tävling på University of Maryland, "Jim Kehoe Twilight Meet".
Det blev en lyckad debut med nytt PR på 5000 m, 15.23, 70, och tredje plats i loppet. Otto har tränat bra i Washington men för en dryg månad sedan fick han problem med hälsenan och var därför lite osäker på formen. Men det verkar som Otto lyckats sköta alternativträningen bra och målsättningen för säsongen, under 15 minuter på 5000 m, känns inte helt orimlig. Efter terminsslut på Gallaudet University i Washington DC åker Otto 8 maj till Boulder, Colorado, för två veckors höghöjdsträning inför sommar-säsongen hemma i Sverige. '- Det ska bli kul att se vad Otto kan göra i sommar', säger pappa Anders. '- Han har tränat riktigt tufft och tack vare möjligheten att träna med Georgtown Running Club och deras tränare Jerry Alexander så har han fått bra sparring på tuffa intervallpass minst en gång i veckan'. Otto återvänder till Sverige 30 maj i sällskap med Anders som besöker Washington på jobb i slutet av maj." resultat
/Anders Kingstedt


Kajsa på banan!

Sön 3 maj
Kajsa Berg gjorde sitt första officiella framträdande efter att fött sina tvillingar och sprang Nacka Halvmarathon som ett led i sin träning till återkomsten på ultradistanserna. Redan på träningslägret i Portugal under påsken genomfördes några längre distanspass bl.a. på dryga tvåmilen med sub 4-fart och på marathondistansen med 3.14 så hennes 1.22 i debuten var ett kvitto på att träningen börjar kunna trappas upp efter att ha legat på var tredje dag en längre tid. Vinst blev det också i loppet men roligast naturligtvis att Kajsa är på banan igen! Grattis! resultat


Catharina i kanonform

Sön 3 maj
Catharina Sundelöf har som tradition att springa långa banan på Ältasjön Runt och har även vunnit loppet några gånger. I år sprang hon nästan två minuter snabbare än hennes tid från förra året då hon vann men det räckte nu "bara" till en andraplats men visar att formen är fortsatt kanon inför utomhussäsongen!
​resultat


Danderydsloppet

Lör 2 maj
Danderydsloppet representerades av två rödgula där Robert Holmgren sprang in som fyra på 5 km med 18.58 och Johan Eklöf som 17:e på 10 km-banan som vanns av Wille Levay med pappa Robert som speaker. ​resultat


Nyhetsarkiv Maj 2015
Läs mera här nedan

Utökade artiklar


SM-SILVER!

Sön 17 maj
Thobias Ekhamre, John Kingstedt, Staffan Ek och Johan Hydén fixade ett härligt SM-silver i seniorernas 4x1500 meter och satte det andra klubbrekordet på två dagar (4x800 ionnehöll Alexander Persson som ersattes av John i 1500-laget). Härligt stort grattis!
Efter en blöt och kall dag håller fingrar och fötter på att tina upp så SM-sidan kommer att uppdateras under morgondagen. I väntan på den kan ni gå in i bildgalleriet och kolla på söndagens rykande färska bilder!


SM-SILVER!

Sön 17 maj
Klubbrekordet kapades med tre sekunder på seniorernas 4x400 där Tom Kling-Baptiste, Anton Nilsson, Ludvig Hillenfjärd och Alexander Nordkvist gjorde ett kanonlopp och snabbast för dagen bland alla löpare var Alexander med en 47,5-sträcka. Många grattis killar! Kolla bildgalleriet på färska bilder i väntan på SM-sidans uppdatering!


SM-GULD!

Sön 17 maj
Så fick då Douglas Hellbratt sin revansch för missen i seniorstafetten och bidrog till att comebackande Janne Wokalewski, jorden runtresande Robin Nordkvist och "massagerullen" Amadou Sussoho kunde rusa hem en guldmedalj i ösregnet. Stort grattis killar! In i bildarkivet och kolla på färska bilder i väntan på SM-sidans uppdatering!


SM-GULD!

Sön 17 maj
Efter en helt galen sistasträcka av Ahmed Bahaa knep P15-killarna guldet på 4x80 meter på nya klubbrekordet 37,08. De som gjorde det innan pinnen kom till slutsträckan var Timmy Karlsson, Mikael Lundqvist och William Hagman. Stort grattis till er killar! In i bildarkivet och kolla på färska bilder i väntan på SM-sidans uppdatering!


SM-GULD!

Sön 17 maj
När Charlotte Andersson fick pinnen först in till sista sträckan var det endast ett jordskred som skulle kunnat förhindra F15-tjejerna att ro hem guldet på 4x80 meter. Alva von Gerber samt Linda och Kajsa Eriksson var de övriga sträckorna som resulterade i 39,30 och det veckogamla klubbrekordet från Enskede förpassades till historien. Grattis tjejer!
In i bildarkivet och kolla på färska bilder i väntan på SM-sidans uppdatering!


SM-BRONS!

Johan - Thobias - Staffan - Alexander - nöjda medaljörer

Lör 16 maj
Efter en mycket spännande 800-stafett krigade killarna sig fram till ett härligt SM-brons i seniorernas 4x800 meter!
Stort grattis killar!
Läs om loppet och alla andra starter på sm-sidan där vi nu också har lagt upp lite bilder från dagens tävlingar.
För att se alla bilder  går ni in i bildgalleriet och kollar!


BRAGDMEDALJ!

Ludvig - Dennis - Anton - nöjda medaljörer

Lör 16 maj
Efter en närmast bragdartad 3x400-stafett knep M22-killarna ett härligt brons efter att ha överraskat alla på arenan med att hålla undan hela vägen för såväl Hammarby som Tureberg.
Stort grattis killar!
Läs om loppet och alla andra starter på SM-SIDAN där vi nu också har lagt upp lite bilder från dagens tävlingar.
För att se alla bilder  går ni in i bildgalleriet och kollar!