Liten helgkoll

Alva och Charlotte får tips av Tom och coach Uffe står för fotandet

Fre 30 dec
Jul och nyårshelgen brukar innebära att många av våra "utflugna" aktiva är hemma och hälsar på och så är även fallet detta år.
Tom Kling-Baptiste kombinerade träning på hemmaplan med ett instruktionspass för våra yngre sprinttjejer. Även Ludvig Hillenfjärd och Ivar Moisander har setts på besök från pluggeriet i Falun och Louise Gabrielsson är på julbesök och har börjat hitta stavformen igen med ett par bra tävlingar i november och december nere på franska rivieran. Sedan finns det dom som gått motsatt väg och är iväg på träningsläger över helgerna som t.ex. Hanna Bergström som genomför ett 5-veckors läger i Australiens högsommarvärme.


Roland Lindstrand har avlidit

Mån 19 dec
Vår vice ordförande under åren 1986-91 avled den 26/11, Roland var född 25/9 1929.  Han kom som många andra med i HAIS när barnen (Thomas och Gunnar) började de med friidrott på gamla Storängsvallens tid. Roland hade även ett stort engagemang  på andra olika sätt i klubben, speciellt som funktionär. Vi kommer också minnas Roland för sitt varma intresse för ungdomsverkssamhet och förstås medeldistans efter en egen aktiv bana i löparklubben Fredrikshof.  / Kenneth Andersson


Otto 58:a i snabbt EM-lopp

Mån 12 dec
Otto Kingstedt kom in som 58:a i M22-klassen vid söndagens Terräng-EM. Banan mätte 8 km och avverkades på 24:54 för Ottos del. Han var sekunden efter fjärde man i laget som kom in som sjunde lag.


Uffes gäng på besök hos Håkan

Mån 12 dec
Uffe Nilsson var i helgen uppe med sitt sprintgäng och sonen Anton i Sundsvall och tränade med Håkan Anderssons killar bl.a. vår egen Tom Kling-Baptiste.


Nyhetsarkiv December 2016
Läs mera här nedan

Utökade artiklar