IJSM-sidan 2014

 

Nyheter


En slutsummering av våra aktivas insatser resulterar i 7 medaljer och dessutom 4 poängplatser och två klubbrekord. 8 av våra aktiva satte säsongsbästa i 10 grenar, bäst när det gäller alltså!
  

  Medaljer  
GULD SILVER BRONS
Eleni Larsson/vikt Alexander Persson/kula Gabriel Heen/kula
Chris Arnoldsson/vikt Alexander Persson/vikt Ludvig Hillenfjärd/400
Fredrick Ekholm/60 häck    
     
  Poängplats  
4:e PLATS 5:e PLATS 6:e PLATS
Emilia Stenström/höjd   Hanna Bergström/1500
Amanda Karlsson/vikt   Anton Roos/400
     
  Årsbästa  
Alexander Persson x2   Fredrick Ekholm
Ludvig Hillenfjärd Hanna Bergström Isak Barrow x2
Jonathan Norberg Emilia Stenström Elin Helgesson
     
  Klubbrekord  
Fredrick Ekholm 60 häck   Hanna Bergström 1500


Ludde avrundar med ett brons

Tuff öppning av Ludde Tuff öppning av Ludde

Ludvig Hillenfjärd avslutade vårt mästerskap med en bronsmedalj sedan han satsat allt och gått ut stentufft första varvet i 400-finalen. Det som på förhand spåddes bli en fight mellan honom och Andreas Kramer blev inte rikrigt som det var tänkt bl.a. för att Andreas hade en 1500-final i benen. Ut ur sista kurvan kom tredjeplacerade Jacob Mats Larsson flygande och rundade ett stumnande fält och knep guldet före Andreas och Ludde. Luddes tid skrevs till 50,66. vilket var endast 5/100 från Magnus Norbergs klubbrekord!


Fredrick 8,01 och guld!

Där satt den!!! Där satt den!!!

Fredrick Ekholm tog befälet redan över första häcken och gav sedan aldrig sina motståndare någon chans i häckfinalen. Det var endast 2 år äldre Anton Levin som var i närheten av att kunna rubba Fredrick men han fick ge sig med sina 8,07.


Hanna knep SM-poäng och nytt KR

Hanna fixade SM-poäng Hanna fixade SM-poäng

Hanna Bergström visade direkt att hon skulle göra allt för att motsvara sin målsättning att toppa sin 8:e plats från terräng-SM och låg bra med i andraklungan efter att de hade släppt iväg Linn Bengtsson och Astrid Rosvall. Efter ett väl disponerat lopp målade Hanna på nya klubbrekordet 4.56,96 och knep därmed en sjätteplats med mersmak upp till bronset.


Knapp finalmiss för Hannah

Hannah missade finalhoppningen Hannah missade finalhoppningen

Hannah Svensson behövde ett nytt säsongsbästa för att gå vidare som en av de åtta främsta i tresteg men hennes 10.90 betydde att det fattades 27 centimeter upp till sista finalplats.


Grym dubbel av killarna

Alexander imponerade igen Alexander imponerade igen

Det blev lite oväntat en dubbelseger i killarnas P19-vikt när Chris Arnoldsson efter att ha inlett lite trevande gjorde ett par 16-meterskast och motsvarade favoritskapet med ett guld på 16.30. Bakom honom mäktade inte andrahandsfavoriten Tim Söderqvist med trycket utan det blev en persande Alexander Persson som tog sitt andra silver under helgen med sina fina 15.42.

Chris höll för favorittrycket


Amanda fyra

Amanda precis utanför pallen Amanda precis utanför pallen

Amanda Karlsson fick mycket tufft motstånd då det krävdes hela 16.97 för bronset och två av tjejerna var över 17 meter. Amanda fick 15.37 och kom fyra i "ingenmansland" långt upp till pallen och långt ner till nästa tjej.


Eleni motsvarade favoritskapet

Eleni tog stabilt guld Eleni tog stabilt guld

Eleni Larsson motsvarade förväntningarna och favoritskapet när hon inte gav de andra tjejerna någon chans när hon kastade 19.31 vilket räckte till seger med 3,5 meter. Hon hade även något 20-meterskast men tyvärr utanför kastsektorn.


Fredrick vidare till final

Anton i sitt försök Anton i sitt försök

Fredrick Ekholm gick lätt vidare efter heatseger i häckförsöken på 8,20. Anton Johanssons 9,94 räckte tyvärr inte för avancemang.


Anton avslutar första JSM-dagen

Årsbästa i semin räckte inte till final Årsbästa i semin räckte inte till final

Det blev en tuff semifinal för Anton Nilsson på 400 meter. Trots att han sänkte årsbästat till 50,95 räckte det inte till att ta en finalplats.


Emilias helg fullbordad

Emilia i sista grenen Emilia i sista grenen

Emilia Stenström avslutade sin JSM-helg med att stöta kula. Resultatet 11.63 gev henne en 11:e plats.


Ingen lyckad dag för Jesper

Inget flyt för Jesper Inget flyt för Jesper

Jesper Arbinge har inte haft någon optimal uppladdning inför JSM efter höftont och vinterkräksjuka men hoppades ändå på aqtt kunna prestera bra. Nu blev det en "skittävling" för Jesper med övertramp i alla sex försöken. Det är bara att bryta ihop och komma igen!


Första medaljerna bärgade

Helgens första HAIS-medaljer Helgens första HAIS-medaljer

Det blev en mycket sevärd kulfinal där Alexander Persson drog det längsta strået mot "ärkerivalen" Gabriel Heen som efter att Alex passerat 16 meter för första gången och dessutom gjorde det hela fyra gånger och noterat fina perset 16.25 inte hade något att sätta emot utan fick nöja sig med bronset bakom Alex silverplats . Viktor Gardekrans orubblig även denna dag med sina 17.95.

Gabbe knep bronset
Alexander i storform


Amadou missade finalen hårfint

Amadou 2/100 från final Amadou 2/100 från final

Amadou Sussoho lyckades inte vässa farten tillräckligt i semin på 60 meter och han kom in som femma i första loppet på 7,16 så det blev en nervös väntan på andra heatet. Segertiden där var långsammare än första så det fanns hopp om avancemang men tiden som gick vidare som sista tid blev 7,14.


Emilia 10:a i längd

Emilia 5.00 i längd blev tia Emilia 5.00 i längd blev tia

Emilia Stenström hade tight mellan grenarna och gav sig direkt på längdhoppet efter den fina höjdtävlingen. Hennes 5.00 i tredje omgången räckte dock inte förfinalhoppning och hon slutade på en 10:e plats.


Nära, nära för Emilia

Emilia persade upp till 1.66 Emilia persade upp till 1.66

Emilia Stenström gjorde en kanontävling när hon satte nytt pers med 1.66 och hamnade på samma resultat som tvåan och trean men fick ge sig med en fjärdeplats efter att ha tagit i tredje försöket.


Lisa räckte inte till final

Lisas 5.14 räckte inte till final Lisas 5.14 räckte inte till final

Lisa Sernbrandt kom inte upp till sitt SB riktigt och det blav bara tre hopp i längdfinalen med 5.14.


Ludde och Anton vidare

Ludde vidare efter heatseger och 51,90 Ludde vidare efter heatseger och 51,90

Ludvig Hillenfjärd imponerade stort när han lätt gick vidare från försöken på 400 meter med att ta heatsegern på 51,90

Anton vidare till semi efter 51,17

.Anton Nilsson gick vidare som tvåa i sitt heat på sista semifinaltiden 51,17 efter att ha ändrat på upplägget och gått ut lugnare på första varvet.

Anton utslagen efter 53,24

Anton Roos var inte på topp denna dag utan gick ut som trea på andra varvet vilket gjorde att han tappade tätkontakt och kom i mål på 53,24 och det fattades 1,8 sekunder till en finalplats.

Isaks 54,37 räckte inte för avancemang

Isak Barrow tvåsekunderpersade i sitt andra lopp i karriären och noterade 54,37 vilket inte räckte för avancemang.


Amadou till semi

Amadou och Jonathan i sitt försökshgeat Amadou och Jonathan i sitt försökshgeat

Amadou Sussoho gick vidare på placering då han lätt sprang in på 7,18 som tvåa i lördagsförmiddagens försöksomgång på 60 meter. Pers för Isak Barrow (7,44) och Jonathan Norberg (7,63) räckte tyvärr inte för avancemang..

Isak i sitt försöksheat

Kastdominans på IJSM

Tor 13 feb

Vid en genomgång av våra tävlingsstarter på helgens JSM ser man direkt att det kommer att bli mycket kastdominerat bland våra medaljörer då vi inte har mindre än 9 starter i grengruppen varav 8 av specialister. Av dessa är det tre som toppar årsstatistiken och ingen av de övriga ligger sämre än fyra. För övrigt har vi ett par medaljkandidater på långsprint och en på korthäcken. Vi går igenom grengrupperna.
  

KAST

Våra statistiktoppar Eleni Larsson, Chris Arnoldsson och Jesper Arbinge kommer att bära favoritskapet i sina klasser och framför allt Eleni dominerar vikt K22. Lite tuffare för Jesper som har Gardenkrans och Chris som har Tim Söderqvist som främsta hinder till gulden. Klart guldläge även för Arwid Koskinen som är i sitt livs form och även slagit främste konkurrenten Daniel Ståhl en gång den här säsongen. En mycket spännande intern fight om silvret blir det i kula mellan Alexander Persson och Gabriel Heen som haft mycket jämna duster i vinter. Viktor Gardenkrans är nog tyvärr ett nummer för stort för killarna. Alexander har även medaljchans i vikt efter de "ouppnåbara" Chris och Tim. Amanda Karlsson har naturligtvis också vinstchans och har rutin och självförtroende efter sitt guld förra året och deltagande på senior-SM. Slutligen har vi Emilia Stenström som ställer upp i kula men ligger en bit efter specialisterna och får försöka kriga sig till en SM-poäng.
  

SPRINT-HÄCK

Det är lite tunnare på sprintfronten än vi har blivit bortskämda med bl.a. för att flera av våra sprinters gått upp i seniorklass och andra anledningar. Den här gången hoppas vi på Amadou Sussoho som är riktigt på gång efter att ha persat ner till 7.06 och här tror/hoppas vi att hans 5:e ranking är missvisande. Kan det bli under 7 sekunder är han med i leken om medaljerna! Isak Barrow, Jonathan Norberg och Stina Rosenberg räcker än så länge inte riktigt till för medlajer och kanske får ta detta SM som att "se och lära" inför framtiden. På korthäcken har vi annars vår främste medaljkandidat i Fredrick Ekholm som trots att det är första året i M22-klassen intar andraplatsen statistiskt. Vi som känner Fredrick vet också att det här är favoritgrenen och vet hur kan älskar att kriga så ett guld finns att hämta om allt stämmer. Mångkamparen Anton Johansson får ta sitt lopp som en bra genomkörare då han får tufft mot specialisterna.
  

LÅNGSPRINT

En klar guldkandidat har vi i Ludvig Hillenfjärd som fokuserar på 400 i år för att försvara sitt USM-guld från Malmö. Stort frågetecken för hans huvudmotståndare och statistiketta Andreas Kramer som tänkt att dubblera med 1500 meter vilket kan bli en mycket tuff uppgift då det kommer att bli tre lopp på 400 samt försök och final på 1500. Båda finalerna går på söndag vilket verkar vara övermäktigt och öppnar för Ludvig. Bakom honom har vi också "evige fyran" Anton Roos som fick till det bättre förra helgen då han kom ned på 53 låga och vi unnar verkligen krigaren Anton en medalj den här gången även om formen förstörts av sjukdom efter nyår. Anton Nilsson har sin sista chans till ett juniorguld inomhus på 400 meter men det kommer att bli mycket svårt och troligtvis tuffare än hans 5:e seedning visar då t.ex. Carl Armfeldt inte sprungit något lopp i år. Men en medalj är inte omöjlig då han sett mycket bra ut på träning men tyvärr inte var riktigt kry vid loppet på XL-galan. Isak Barrow gör sitt andra lopp någonsin och kan överraska och ta sig till andra rundan.
  

HOPP

Vårt främsta hopp får ställas till mångkampare Emilia Stenström i favoritgrenen höjd där mycket kan hända med lite flyt. Sjätterankad men kan det persas ytterligare så finns medaljchansen där. Betydligt svårare i längd där det helt enkelt inte räcker till längdmässigt. Hannah Svensson kan fixa SM-poäng om det stämmer och gärna lite till. En revanschsugen Stina Rosenberg hoppas vi kan få till det ordentligt efter missen i Malmö. Stämmer allt denna gång kan det bli finalhoppning.
  

MEDEL/LÅNG

Extremt glest på löparfronten just nu men det är flera som fyller på underifrån och fortfarande är på USM. En enda representant får bära ansvaret och det är Hanna Bergström som har klivit upp ett par nivåer sedan USM i somras men fortfarande letar efter ett bra upplägg på SM-distansen 1500 meter. Kapaciteten finns till att förbättra sin 8:e placering från terräng-SM som är målet i den tuffa konkurrensen med en direktfinal med 14 tjejer med.

SM-guiden
Fakta ur HAIS-perspektiv
HAIS-truppen i bokstavsordning och starttider
21 aktiva gör 25 starter
9 kast -  7 sprint/häck - 4 långsprint - 1 medel/lång - 4 hopp

ALEXANDER PERSSON -95   P 19

Coacher: Torbjörn Persson, Björn Holmström och Jörgen Karlsson

KULA  SB: 15.87   RANK: 2
Final   16.25/SILVER


Här hoppas vi på att få se en härlig medaljfight bakom suveräne Viktor Gardenkrans där vi har två till aspiranter om medaljerna dels vår egen "Gabbe" och även Axel Ohlson från Hässelby. Efter att ha besegrat "Gabbe" för första gången i deras täta bataljer torde självförtroendet fått sig en kick i "fel" gren.


VIKT SB: 15.34   RANK: 3
Final   15.42/SILVER


Får troligtvis inrikta sig på att knipa bronset efter Chris och Tim Söderqvist som antagligen kommer att göra upp om guldet.

AMADOU SUSSOHO -95   P 19

Coacher: Mikael Wirstedt och Ulf Nilsson

60 METER   SB: 7,06   RANK: 5
Försök   7,18 Q   Semi 7,16/9:e


Här får vi höja ett  varningens finger till alla medaljkandidater då Amadou gått från klarhet till klarhet och får han vara hel och fräsch så kommer inget att förvåna. Klar medaljchans av obestämd valör!

AMANDA KARLSSON -96   F 19

Coacher: Björn Holmström och Jörgen Karlsson

VIKT   SB: 16.25   RANK: 2
Final   15.37/4:a


Tre tjejer gör upp om medaljerna. Förutom Amanda även statistikledande Linnéa Jönsson och Sara Lennman. Dessa tre ligger över två meter före konkurrenterna och medaljfördelningen kan bli hur som helst även om vi hoppas på att Amandas rutin från guldet förra året och även start i seniorernas SM förra året skall fälla avgörandet i rödgul favör!

ANTON JOHANSSON -93   M 22

Coach: Anders Rydén

60 HÄCK   SB: 9,86   RANK: 15
Försök/Semi   9,94/10:a


Knepigt för mångkampare Anton att gå vidare från försöken mot häckspecialisterna.

ANTON NILSSON -92   M 22

Coach: Anders Rydén

400 METER   SB: 50,32   RANK: 5
Försök   51,17 q   Semi   50,95/7:a


Tufft för Anton att gå hela vägen men han har mer att ge än vi såg i Globen då han inte kände sig riktigt kry. Motståndet ännu tuffare än seedningen antyder då t.ex. Carl Armfeldt inte sprungit än i år. Dock så hoppas vi på finalpplats och medaljchans för Anton.

ANTON ROOS -97   P 17

Coacher: Mikael Wirstedt och Ulf Nilsson

400 METER   SB: 53,20   RANK: 7
Försök   53,24/6:a


Sjukdomsproblem för Anton har gjort att han inte kunnat göra sig själv rättvisa men vi såg ett stort fall framåt i senaste 400-loppet där han satte sitt SB. Sett till årsbästat måste det bort dryga sekunden men krigaren Anton har möjlighet att göra det. Han vill absolut inte komma fyra igen, var så säker!

ARWID KOSKINEN -92   M 22

Coach: Hans "Plutten" Almström

KULA   SB: 17.81   RANK: 2
DNS


Arwid har verkligen tagit ett rejält kliv då han presterat tre 17+ tävlingar i rad och i en av dessa besegrat statistikettan Daniel Ståhl. Mycket spännande blir det att se guldkampen mellan dessa!

CHRIS ARNOLDSSON -96   P19

Coacher: Björn Holmström och Jörgen Karlsson

VIKT   SB: 16.90   RANK: 1
Final   16.30/GULD


Mycket stort guldhopp efter hans svenska juniorrekord förra veckan men Tim Söderqvist lär vilja ha något att göra i fighten om guldet. Dagsformen kommer att avgöra men vi hoppas naturligtvis på att vår vår UVM-deltagare ska dra längsta strået!

ELENI LARSSON -93   K 22

Coacher: Björn Holmström och Jörgen Karlsson

VIKT   SB: 19.95   RANK: 1
Final   19.31/GULD


Med nästan sex meter tillgodo på statistiktvåan är det här ett av våra "säkraste" guldhopp. Eleni får ta det här som finslipning inför senior-SM kommande helg.

ELIN HELGESSON

Coacher: Jörgen Karlsson och Björn Holmström

KULA   SB: 10.98   RANK: 13
  Final:   11.04/12:a

EMILIA STENSTRÖM -97   F 17

Coach: Anssi Lehtävää

HÖJD   SB: 1.64   RANK: 6
Final   1.66/4:a


Emilias form är det inget fel på det såg vi på mångkamps-SM men det kan bli tufft att följa upp det med tre starter här. Nu går favoritgrenen höjd först och kan det bli ett pers så finns möjligheten att nosa på en medalj även om det blir svårt.


KULA   SB: 12.23   RANK: 11
Final   11.63/11:a


Räcker tyvärr inte till men får hoppas på fortsatt persande.


LÄNGD   SB: 5.12   RANK: 17
Final   5.00/10:a


Räcker tyvärr inte till men får hoppas på fortsatt persande.

FREDRICK EKHOLM -94   M 22

Coach: Anders Rydén

60 HÄCK   SB: 8,07   RANK: 1
Försök/Semi   8,20 Q   Final   8,01/GULD


Tuff kamp mellan tre löpare om guldet. Anton Levin har samma årsbästa men så har vi en joker i leken genom Filip Lööv som inte sprungit distansen i år men har sprungit på 7,87. Vi hoppas på att mångkampen gått ur benen så att det blir guldjubel för krigaren Fredrick i favoritgrenen första M22-säsongen!

GABRIEL HEEN -95   P19

Coach: Fotios Makrostergios

KULA   SB: 15.81   RANK: 4
Final  15.79/BRONS


Är en av tre som kommer att kriga om medaljerna efter Viktor Gardenkrans och vill nog ha revansch på Alexander för nederlaget förra veckan. Mycket spännande gren ur HAIS-perspektiv!

HANNA BERGSTRÖM -97   F 17

Coach: Kim Hedbom

1500 METER   SB: 4.58,80   RANK: 8
Final   4.56,96/6:a


Här hoppas vi på att Hanna verkligen får ut sin kapacitet då hon haft loppen hittills för att lära sig distansen och att disponera farten rätt. I Globen senast var det frustration över att inte ens vara andfådd efter loppet. Nu blir det återigen ett mycket tätt lopp med hela 14 löpare i direktfinal så det gäller att vara på tårna...  Målsättningen är klar, att göra bättre än terräng-SM då hon kom åtta. Klaffar allt blir det SM-poäng!

HANNAH SVENSSON -95   F19

Coach: Anders Rydén

TRESTEG   SB: 11.13   RANK: 7
Final   10.90/10:a


Det måste till en rejäl ökning med minst halvmetern för att vara med och slåss om medaljerna men SM-poäng bör det kunna bli om allt stämmer för Hannah.

ISAK BARROW -96   P19

Coacher: Mikael Wirstedt och Ulf Nilsson

60 METER   SB: 7,50   RANK: 0
Försök   7,44/20:e


Isak får det tufft att ta sig vidare till semifinal men allt kan hända på 400 m inomhus.


400 METER   SB: 56,31  RANK: 0
Försök   54,37/18:e

JESPER ARBINGE -97   P17

Coacher: Jörgen Karlsson och Björn Holmström

KULA   SB: 16.66   RANK: 1
Final: Inget resultat


Jesper hade kanonformen men har råkat ut för problem med höften och vinterkräksjuka sista veckan men är nu återställd. Har möjlighet till ädel medalj men det gäller bl.a. att besegra Gardenkrans.

JONATHAN NORBERG -96   P19

Coach: Fotios Makrostergios

60 METER   SB: 7,65   RANK: 0
Försök   7,63/20


Jonathan får även han ta detta SM som "se och lära" inför framtiden.

LISA SERNBRANDT -93   K 22

Coach: Anders Rydén

LÄNGD   SB: 5.30   RANK: 14
Final   5.14/11:a


Måste lyfta sig med 2-3 dm för att ha chans på finalhoppning.

LUDVIG HILLENFJÄRD -97   P17

Coacher: Anders Rydén och Bengt Blomqvist

400 METER   SB: 51,38   RANK: 2
Försök/Semi   51,90 Q   Final   50,66/BRONS


Jätteläge för Ludde att utmana Andreas Kramer om guldet. Dubblerande (???) Andreas kommer att få det tufft om han avser att springa både 400 och 1500 meter men även utan hans dubbel så blir det en fight mellan dessa två om guldet.

STINA ROSENBERG -97   F 17

Coach: Fotios Makrostergios

LÄNGD   SB: 5.14   RANK: 13
DNS


Ambitiösa Stina får ett hårt jobb mot sina konkurrenter och behöver få allt att stämma för att ha chans på finalhoppning. Vill säkert ha revansch för USM i Malmö förra året då det inte blev något godkänt hopp.


60 METER   SB: 8,45   RANK: 0
DNS


För långt fram till toppen men chans till semifinal.


HAIS-tider lördag

11.20 Isak Barrow 60 m försök P19
  Jonathan Norberg    
  Amadou Sussoho    
       
13.15 Anton Roos 400 m försök P17
  Ludvig Hillenfjärd    
  Emilia Stenström Höjd final F17
       
13.35 Isak Barrow 400 m försök P19
       
13.50 Arwid Koskinen Kula final M22
       
14.15 Anton Nilsson 400 m försök M22
  Lisa Sernbrandt Längd final K22
       
15.25 Gabriel Heen Kula final P19
  Alexander Persson    
       
16.10 Emilia Stenström Längd final F17
  Stina Rosenberg    
       
16.30 Isak Barrow 60 m semi P19
  Jonathan Norberg    
  Amadou Sussoho    
       
16.50 Jesper Arbinge Kula final P17
       
17.55 Emilia Stenström Kula final F17
       
18.05 Isak Barrow 60 m final P19
  Jonathan Norberg    
  Amadou Sussoho    
       
18.35 Anton Roos 400 m semi P17
  Ludvig Hillenfjärd    
       
18.50 Isak Barrow 400 m semi P19
       
19.10 Anton Nilsson 400 m semi M22


HAIS-tider söndag

10.00 Stina Rosenberg 60 m fö/se F17
       
11.05 Eleni Larsson Vikt final K22
       
11.20 Fredrick Ekholm 60 hä fö/se M22
  Anton Johansson    
       
12.10 Chris Arnoldsson Vikt final P19
  Alexander Persson    
       
12.40 Hanna Bergström 1500 m final F17
       
13.05 Amanda Karlsson Vikt final F19
       
14.00 Fredrick Ekholm 60 hä final M22
  Anton Johansson    
       
14.35 Stina Rosenberg 60 m final F17
       
14.40 Hannah Svensson Tresteg final F19
       
14.50 Anton Nilsson 400 m final M22
       
15.00 Isak Barrow 400 m final P19
       
15.10 Anton Roos 400 m final P17
  Ludvig Hillenfjärd    


Starter per aktiv

Alexander Persson Kula final Lör 15.25
  Vikt final Sön 12.10
       
Amadou Sussoho 60 försök Lör 11.20
  60 semi Lör 16.30
  60 final Lör 18.05
       
Amanda Karlsson Vikt final Sön 13.05
       
Anton Johansson 60 hä fö/se Sön 11.20
  60 hä final Sön 14.00
       
Anton Nilsson 400 försök Lör 11.50
  400 semi Lör 19.10
  400 final Sön 14.50
       
Anton Roos 400 försök Lör 13.15
  400 semi Lör 18.50
  400 final Sön 15.10
       
Arwid Koskinen Kula final Lör 13.50
       
Chris Arnoldsson Vikt final Sön 12.10
       
Eleni Larsson Vikt final Sön 11.05
       
Emilia Stenström Höjd final Lör 13.15
  Längd final Lör 16.10
  Kula final Lör 17.55
       
Fredrick Ekholm 60 hä fö/se Sön 11.20
  60 hä final Sön 14.00
       
Gabriel Heen Kula final Lör 15.25
       
Hanna Bergström 1500 final Sön 12.40
       
Hannah Svensson Tresteg final Sön 14.40
       
Isak Barrow 60 försök Lör 11.20
  400 försök Lör 13.35
  60 semi Lör 16.30
  60 final Lör 18.05
  400 semi Lör 18.50
  400 final Sön 15.00
       
Jesper Arbinge Kula final Lör 16.50
       
Jonathan Norberg 60 försök Lör 11.20
  60 semi Lör 16.30
  60 final Lör 18.05
       
Lisa Sernbrandt Längd final Lör 14.15
       
Ludvig Hillenfjärd 400 försök Lör 13.15
  400 semi Lör 18.50
  400 final Sön 15.10
       
Stina Rosenberg Längd final Lör 16.10
  60 fö/se Sön 10.00
  60 final Sön 14.35