Svenska Friidrottsförbundet
Svenska Friidrottsförbundet

Huddinge AIS Friidrott

Huddinge AIS friidrott


Index

Inbjudan

Anmälan

Anmälnings-blankett

Startsidan

Jubileumsgaloppen

Välkommen till en festlig kväll i Sätrahallen

för torsdagen den 17 mars kommer vi att i jubileums tecken arrangera

J u b i l e u m s g a l o p p e n

 

Här har du möjligheten att springa in pengar till föreningen och dig själv.

 

Men, hur går det till?
Det gäller att man under 30 min springer/joggar/går/ så många varav som möjligt, men var och en i sin egen takt. Dina sponsorer betalar minst 1 kr/varv som du hinner med.

Vilka är sponsorer då?
I ordet galopp, så tänker man att satsa pengar. Alla deltagare ordnar sina egna sponsorer själva, som då betalar X kr per varv, som du hinner med. Man kan förstås ha hur många sponsorer som möjligt.

Sponsorer kan vara föräldrar, släktingar och vänner. Det kan även vara företag, så hör med alla tänkbara. kontakter. Passa på i kommande helger, när du kanske träffar många släktingar och vänner. Använd alla kontakter du har. Grundprincipen är enkel många bäckar små...

Fyll i anmälningslistan med sponsorer. Det är ok att sätta ett maxbelopp. Deltagande sponsorer har möjlighet att göra reklam i hallen genom banderoller och du kan förstås springa i deras t-shirt (t.o.m. flera olika, som bytes vartefter) kepsar etc. En annan kul variant kan vara vadslagning att men betalar för vad kompisen springer in, föräldrar barn, grannar, politiska partier, arbetskamrater mm. Bara fantasin begränsar.

Anmälan?
Lämna in din lista snarast, men före den 1 mars och det måste finnas någon sponsor med. Inlämnad lista gäller som anmälan. Sedan går det förstås att komplettera sponsorlistan ända till 30 min före start med flera sponsorer. De 40 första som lämnar in sin anmälan får en special t-shirt, så skynda på.

Betalning & ekonomisk fördelning?
HAIS kommer sedan efter loppet att skicka ut fakturor till dina sponsorer 50% av det som du sprungit in hamnar på ditt ev. träningsbidrag alt öronmärkas till din träningsgrupp, för att där kunna göra något gemensamt kul.

Upplysningar?
Kansliet 774 85 25 eller Kenneth kvälllstid 711 36 19

Vi önskar dig välkommen till start till denna tävling som har sitt ursprung i Finland och kallas där för Ärevarvet. I Sverige och även HAIS, har arrangerats olika varianter och då har det oftast kallas Vår-galoppen. Vi hoppas snart få in din anmälan till: Huddineg AIS Box 1010 141 21 HUDDINGE.

En pigg 50-åring - HUDDINGE AIS FRIIDROTT - hälsar dig välkommen

Utskriftsvänlig version


Maila ansvarig utgivarewebmaster. Senast uppdaterad 5-mar-05
All contents copyright   2000-2004 Huddinge AIS Friidrott. All rights reserved